Δημ. Γληνού 6, 56224 Θεσσαλονίκη
(+30) 2310 658784
byndmarket@gmail.com

Website

Marketing Services

Στη BYND, κάθε έργο στην κατασκευή ιστοσελίδων αντιμετωπίζεται ολιστικά.

Μία σωστά δομημένη ιστοσελίδα φαίνεται από τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις των χρηστών, αλλά και από τους χρόνους παραμονής τους στην ιστοσελίδα σας και τη διάδραση πάνω στα σημεία επικοινωνίας με την εταιρεία σας.

Ανταπόκριση Web Design & Back-end Ανάπτυξη

Η κωδικοποίηση όλων των front end, είναι προσαρμοσμένο, ώστε να παρέχει στους πελάτες μας τη δυνατότητα να ενημερώνουν την ιστοσελίδα τους σε πραγματικό χρόνο.

Σχεδιασμός στρατηγικής

Στη BYND η σχεδίαση ιστοσελίδων  ξεκινά με μια φάση ανακάλυψης και στρατηγικής. Η ομάδα σχεδιασμού των ιστοσελίδων σε συνεργασία με τους ενδιαφερόμενους πελάτες λαμβάνει όλη την πληροφόρηση σχετικά με την εταιρεία, τη διαφοροποίηση της αξίας τους, το ανταγωνιστικό τοπίο και τους στόχους για το έργο . Το αποτέλεσμα αυτής της φάσης είναι ένα τεκμηριωμένο χρονοδιάγραμμα, λεπτομερές σχέδιο έργου και μια στρατηγική διαδικτύου.

Responsive design

Το responsive design της ιστοσελίδας σας, εξασφαλίζει ότι ο ιστότοπός σας θα προσαρμόζεται σε κάθε μοναδική συσκευή, που χρησιμοποιείται για την πρόσβαση στην ιστοσελίδα σας. Οι καλύτερες ιστοσελίδες ανταποκρίνονται αυτόματα σε εκ νέου μέγεθος όλων των περιεχομένων, εικόνων και λειτουργιών τους για κινητά τηλέφωνα, tablet και desktop.

On site SEO

Στην κατασκευή ιστοσελίδων φροντίζουμε να έχουμε συμπεριλάβει όλες τις τεχνικές on site SEO. Αυτό σημαίνει ότι δημιουργούμε τις σωστές βάσεις για την ιστοσελίδα σας, ώστε να μην χρειάζεται να πληρώσετε επιπλέον χρήματα για βελτιστοποίηση, όταν θα προχωρήσετε σε off site SEO ή και σε προώθηση της ιστοσελίδας σας μέσω των διαφημίσεων στη Google.

Θέλετε να συνεργαστούμε; Επικοινωνήστε μαζί μας!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ