Δημ. Γληνού 6, 56224 Θεσσαλονίκη
(+30) 2310 658784
byndmarket@gmail.com

Web Managment

Marketing Services

Η διαχείριση της ιστοσελίδας σας, καθώς και του περιεχομένου, αφορά σε μία σειρά από εργασίες που περιλαμβάνουν τα updates των εργαλείων, τους ελέγχους καλής λειτουργίας του ιστότοπου, την προσθήκη περιεχομένου και τη σύνταξη κειμένων.

Η διαχείριση του περιεχόμενου στον ιστότοπό σας περιλαμβάνει το υλικό καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του, από τη δημιουργία του έως τη μόνιμη αποθήκευση ή διαγραφή.
Στη BYND γνωρίζουμε, ότι κάθε σημείο του διαδικτύου είναι μία ευκαιρία να προωθήσετε την εταιρεία σας ή τα προϊόντα σας.
Επιδιώκουμε την ποιότητα του περιεχομένου που απευθύνεται σε ανθρώπους και όχι σε ρομπότ. Μελετούμε τους ανταγωνιστές σας και τον κλάδο σας για τη δημιουργία μοναδικού περιεχόμενου.
Διατηρούμε το SEO score της ιστοσελίδας σας χρησιμοποιώντας προσεκτικά και έπειτα από σχετική έρευνα στα google trends επιλεγμένες λέξεις – κλειδιά και αξιοποιώντας όλες τις ενδεδειγμένες τεχνικές SEO, ώστε η ιστοσελίδα σας θα εμφανίζεται σε όλο και καλυτερη θέση στα οργανικά αποτελέσματα της Google.
Επίσης, φροντίζουμε να ελαχιστοποιούμε, αν όχι να εκμηδενίζουμε, πιθανά downtime της ιστοσελίδας σας. Στη BYND όταν έχουμε να πραγματοποιήσουμε σημαντικές αλλαγές στον ιστότοπό σας, φροντίζουμε να εργαζόμαστε τις ώρες που το κοινό σας ξεκουράζεται.

Θέλετε να συνεργαστούμε; Επικοινωνήστε μαζί μας!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ