Δημ. Γληνού 6, 56224 Θεσσαλονίκη
(+30) 2310 658784
byndmarket@gmail.com

Web Advertising

Marketing Services

FACEBOOK ADVERTISING

ΜΕΤΡΗΣΙΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Όλες οι καμπάνιες είναι μετρήσιμες και τα δεδομένα τους είναι διαθέσιμα σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι ανά πάσα στιγμή μπορούμε να τροποποιήσουμε τις καμπάνιες, ώστε να πετυχαίνουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα!

ΣΤΟΧΕΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΟΙΝΟ

Το Facebook παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία προκειμένου να στοχεύσετε ακριβώς τα άτομα που ενδιαφέρονται για αυτό που πουλάτε. Μπορείτε να στοχεύσετε το κοινό με βάση δημογραφικά ή γεωγραφικά κριτήρια ή ακόμα και με βάση τα ενδιαφέροντα του, για πιο εξειδικευμένη στόχευση.

ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK!

Στο σπίτι, στο γραφείο, στο μετρό, στο λεωφορείο, στο
δρόμο… καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας μεγάλο μέρος του κοινού είναι συνδεδεμένο στο Facebook και διαδρά με φίλους, αλλά και με προϊόντα, μάρκες και εταιρίες!

GOOGLE ADWORDS

Η Εταιρεία Μας Αναλαμβάνει Για Λογαριασμό Σας:
Την πλήρη χαραξη της βέλτιστης, για την εκάστοτε περίπτωση, Στρατηγικής Ανάπτυξης

Την επιλογή και στόχευση των ιδανικών για εσάς Ad Groups.Την εξεύρεση και την τελική επιλογή των ιδανικών Κeywords (λέξεις και φράσεις κλειδιά )

Τον συνεχή έλεγχο της πορείας της καμπάνιας σας στο Google Adwords, με ταυτόχρονες κινήσεις βελτιστοποίησης, όποτε και αν χρειασθούν.

Τη διαμόρφωση του βέλτιστου και ταυτόχρονα ορθολογικού budget, σύμφωνα πάντα με τις δικές σας ξεχωριστές απαιτήσεις και οικονομικές δυνατότητες

Θέλετε να συνεργαστούμε; Επικοινωνήστε μαζί μας!!

Επικοινωνήστε!