Δημ. Γληνού 6, 56224 Θεσσαλονίκη
(+30) 2310 658784
byndmarket@gmail.com

E-Shop/E-Commerce

Marketing Services

E-Shop/E-Commerce

Πουλήστε τα προϊόντα σας στο διαδίκτυο με μια ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου.
Οι διαδικτυακές λύσεις προσαρμοσμένου E-commerce της BYND, έρχονται σε όλα τα “μεγέθη”.
Οι Web developers της BYND μπορούν να οικοδομήσουν την δυνατότητα ηλεκτρονικού εμπορίου στην τρέχουσα ιστοσελίδα σας ή να ξεκινήσουν από το μηδέν.
Θα εργαστούμε μαζί σας για να επιλέξετε την ιδανική πλατφόρμα ιστοσελίδας ηλεκτρονικού εμπορίου.
Θα βεβαιωθείτε ότι είναι ασφαλές, εύκολο στη χρήση και SEO φιλικό.
 Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να προβληθούν σε κινητές συσκευές και tablets.

Responsive design

Ένας ανταποκρινόμενος σχεδιασμός εξασφαλίζει ότι το eshop σας θα προσαρμόζεται σε κάθε μοναδική συσκευή που χρησιμοποιείται για την πρόσβαση στον ιστότοπό σας. Οι καλύτερες ιστοσελίδες ανταποκρίνονται αυτόματα σε εκ νέου μέγεθος όλων των περιεχομένων, εικόνων και λειτουργιών για συσκευές κινητών τηλεφώνων, tablet και desktop.

Σχετικά προϊόντα

Στην κατασκευή eshop φροντίζουμε, ώστε κάθε σελίδα να περιλαμβάνει προτάσεις για παρόμοια προϊόντα ή και συμπληρωματικά του προϊόντος που βλέπει μπροστά του ο επισκέπτης. Αυτό αυξάνει τις πωλήσεις του eshop σας, αλλά και διευκολύνει τους επισκέπτες.

Κοινοποίηση στα Social Media

Mε την εφαρμογή των κουμπιών κοινής χρήσης (share) των Social Media στις σελίδες προϊόντων σας, μπορείτε να ωθήσετε τους πελάτες σας να παρουσιάσουν τα προϊόντα σας στους φίλους τους. Διαθέτουμε επίσης, όλα τα εργαλεία για αυτοματοποιημένη προώθηση του eshop στα social media.

Φιλτράρισμα προϊόντων

Σημαντικό εργαλείο στην κατασκευή των eshop που δημιουργούμε είναι η παροχή πολλαπλών φίλτρων αναζήτησης ώστε οι επισκέπτες του ιστόστοπού σας να εντοπίζουν εύκολα το προϊόν που επιθυμούν. Μπορούν να φιλτράρουν τις σελίδες των κατηγοριών σας με βάση τις τιμές, τη δημοτικότητα, το χρώμα, το μέγεθος, το υλικό και πολλά άλλα. Φροντίζουμε ώστε οι επισκέπτες του eshop σας να έχουν μία ευχάριστη εμπειρία, κάθε φορά που επιλέγουν να αγοράσουν από εσάς.

Λεπτομέρειες
προϊόντος

Είναι πολύ σημαντικό για το eshop να παρέχετε όλες τις πληροφορίες για το προϊόν σας. Λεπτομερής περιγραφή, φωτογραφίες διαφορετικών λήψεων για κάθε προϊόν σας, μπορούν να φέρουν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα πρώτο στις προτιμήσεις του διαδικτυακού κοινού. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση αγοράς, παίζουν και οι κριτικές που εμφανίζονται στο προϊόν.

Διασύνδεση με τράπεζες &PayPal

Γνωρίζουμε την ανάγκη των πελατών σας για άμεση και επιτυχημένη συναλλαγή .  Μας ενδιαφέρει ο πελάτης σας να αισθάνεται ασφαλής από την διάδραση με το eshop της επιχείρησή σας.
Φυσικά στη BYND μπορείτε να είστε σίγουροι για την επιτυχή διασύνδεση του eshop σας με τις ηλεκτρονικές πληρωμές.

Απεριόριστος αριθμός περιεχομένου

Σας εξασφαλίζουμε απεριόριστο αριθμό προϊόντων, κειμένων, φωτογραφιών. Έτσι έχετε την δυνατότητα να παρουσιάσετε στο αγοραστικό κοινό την πλήρης γκάμα των προϊόντων της εταιρίας σας.

SEO (Search Engine Optimization0

Seo είναι τα αρχικά των λέξεων Search Engine Optimization και σημαίνει Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης. Σκοπός είναι να δώσουμε στις μηχανές αναζήτησης τη δυνατότητα να «διαβάσουν» το περιεχόμενο των σελίδων της ιστοσελίδας μας και να την κατατάξουν στην θέση που της αναλογεί. 

Θέλετε να συνεργαστούμε; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε