Δημ. Γληνού 6, 56224 Θεσσαλονίκη
(+30) 2310 658784
byndmarket@gmail.com

Digital Marketing

Marketing Services

Υπηρεσίες Online Marketing

Ανάλυση Online Ανταγωνισμού

Η Online ανάπτυξη της επιχείρησής σας, χωρίς να γνωρίζετε τους ανταγωνιστές σας, είναι ένα ριψοκίνδυνο εγχείρημα. Η BYND είναι εδώ και δημιουργεί μια ολοκληρωμένη εικόνα του ανταγωνισμού και της ψηφιακής αγοράς.

Email Marketing

To Email marketing εξακολουθεί να αποτελεί τον πιο αποτελεσματικό τρόπο μετατροπής των δυνητικών πελατών σε αγοραστές. Η BYND, μέσα από την υπηρεσία Email Marketing, θα δημιουργήσει για εσάς μια αποτελεσματική, στοχευμένη καμπάνια, ώστε να έρθετε σε άμεση επαφή με τους υπάρχοντες και δυνητικούς πελάτες σας.

Συμβουλευτική Υπηρεσία Online παρουσίας

Είμαστε σε θέση να αναλύσουμε και να βελτιώσουμε τη συνολική σας ηλεκτρονική παρουσία. Για το σκοπό αυτό, αξιοποιούμε για εσάς όλα τα εργαλεία που μας παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία, αναλύουμε όλους τους άξονες της ηλεκτρονικής σας παρουσίας και σας προτείνουμε ουσιαστικές λύσεις για τις αδυναμίες που θα εντοπίσουμε.

Search Engine Optimization

Η πολύχρονη εμπειρία της BYND στη βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης, θα δώσει στη σελίδα σας την καλύτερη δυνατή «ορατότητα», θα σας φέρει κοντά στο κοινό που στοχεύετε και θα αυξήσει την αποδοτικότητα της σελίδας σας και της επιχείρησής σας. Στόχος μας οι πρώτες θέσεις στην αναζήτηση της Google.

Θέλετε να συνεργαστούμε; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Επικοινωνήστε!